Stenske nalepke se hitro prilepijo in odlepijo

Stenske nalepke so odlična možnost za vse, ki bi radi popestrili kakšno steno na kar se da enostaven in cenovno ugoden način. Motivi, ki so na voljo, so zelo raznoliki, pa naj si gre za otroške motive ali tiste bolj elegantne in sofisticirane. Najbolje od vsega pa je, da se stenske nalepke lahko ne nalepijo le na steno oziroma zid, ampak tudi praktično  kamorkoli drugam. Tako lahko stenske nalepke krasijo vaše pohištvo, vrata ali na primer ogledalo. Lepljenje je res enostavno, prav tako pa se stenske nalepke zelo hitro lahko odlepi brez kakršne koli sledi.

Izbrati tapete ali nalepke?

Samolepilne tapete so vsekakor trenutno zelo modne tako pri nas kot po svetu, seveda pa vam ni treba slediti temu trendu, ampak poskrbite za to, da bo vaš dom tak, da se boste v njem čim bolje počutili. Če so vam samolepilne tapete ali motivi na njih všeč, pa jih uporabite in polepšajte svoj dom z njimi! V primeru, da temu ni tako, pa so dobra opcija tudi samolepilne stenske nalepke, ki ne prekrijejo celostne stene, ampak samo njen del, vendar pa so v primeru, ko bi želeli, da prostor diha, stenske nalepke prav zaradi tega lahko boljša možnost.

Za lažjo odločitev, kaj izbrati, smo vam pripravili seznam lastnosti oziroma razlik med nalepkami in tapetami. Za stenske nalepke je tako značilno:

  • so stenski dekor, ki polepša steno,
  • prekrijejo le del stene,
  • se jih hitro prilepi in odlepi,
  • lahko jih nalepite na poljuben način,
  • lahko se jih nalepi na steno, ogledalo, vrata, omaro …,
  • na voljo so tudi stenske nalepke s 3D učinkom,
  • so cenovno zelo ugodne.

Kuhinjske mize niso le osrčje kuhinje, jedilnice ali dnevne sobe ter kos pohištva, ob katerem se zbiramo ob zajtrku ali kosilu, temveč lahko služi različnim namenom. Preberi več …

kamnite stenske obloge

Okrasimo naš dom s kamnom

Kamen je naravni material s katerim imamo ljudje poseben odnos že od začetka civilizacije. Obenem pa je izredno lep na pogled in tudi obstojen zelo dolgo časa. Dandanes pa nam moderni kamnoseški procesi omogočajo, da kamnite stenske obloge postavimo na zunanje ali notranje stene in druge površine.

Objave iz iste kategorije:

You may also like...