Vrt in okolica

Prezračevalnik trave za bolj zdravo zelenico

Prezračevalnik trave je eden od najpomembnejših kosov opreme za nego trate, ki jih lahko imate. To je stroj, ki pomaga rahljati zemljo ter omogoča zraku in vodi, da prideta do korenin trave. To pripomore k bolj zdravi trati, saj trava bolje absorbira hranila in vlago. Na trgu je veliko različnih vrst prezračevalnikov trave, zato je pomembno, da izberete tistega, ki ustreza vašim potrebam. Če imate majhno trato, vam bo zadostoval ročni prezračevalnik. Za večje trate pa boste potrebovali avtomatski ali vlečni model.

Freze za zemljo

Freza za zemljo kot prvovrstna rešitev za prezračevanje zemlje in trate

Freze za vrt ali prekopalniki na sploh veljajo za zelo priljubljeno orodje oziroma napravo. Med najbolj dobrodošlimi je freza za vrtni traktor. Skupni imenovalec vseh tovrstnih naprav pa je odlično prezračevanje zemlje in trate. Ne nazadnje z vrta lahko ravno s pomočjo takšnega pripomočka odstranjujemo tudi plevel in mah. Freza za vrt namreč na drobno seseklja ter učinkovito premeša zemljo, obenem pa poskrbi za dobro prezračevanje ter rahljanje zemlje, ki je obogatena s primernimi dodatki. Ker rahljanje in prekopavanje zemlje na vrtu še zdaleč ni preprosto opravilo, je izbira primerne freze za zemljo še kako zelo pomembna. Orodje mora biti …

Freza za zemljo kot prvovrstna rešitev za prezračevanje zemlje in trate Nadaljevanje …

Košnja trave na velikih površinah – olajšajte si delo!

Da bo košnja trave bolj enostavna … Kosilnica, ki jo boste izbrali, mora biti seveda kakovostna. Najboljša izbira je tako kosilnica kakšne priznane blagovne znamke, ki jo seveda lahko kupite tudi rabljeno. Kakovostna kosilnica mora tudi po letih uporabe še vedno delovati brezhibno, če je bila seveda ustrezno vzdrževana, zato je lahko tudi rabljena kosilnica pameten nakup.

Scroll to Top