Izkoristimo moč samolepilnih tapet za prenovo doma

Brez-težavna namestitev

Samolepilne tapete, ki jih namestimo na steno, imajo na zadnji strani tanek sloj lepila. To lepilo je prijazno do vseh površin ter ne pušča za seboj ostankov. Obenem ne poškoduje barve, kar pomeni, da ne bomo potrebovali popravljati stene, ko bomo odstranili nalepke.

Vse to so idealne lastnost za ljudi, ki živijo v najemu. Tako se ne bomo potrebovali dogovarjati z lastniki o prenovi, če želimo ustvariti svoj popolni prostor za bivanje. Možnost imamo tudi namestitve bolj inovativnih nalepk s stenskimi urami. Te so narejene tako, da poleg nalepke, dobimo tudi stensko uro.

Posebno zanimive so tudi samolepilne tapete za na steno s 3D vzorci, ki imajo bolj moderen videz. Poleg tega se lahko odločimo tudi za nalepke, ki imitirajo les, opeko, tekstil ter druge materiale.

Nalepke in stenske ure

Ostaja vprašanje, kaj naredimo, če želimo prenoviti prostor s samolepilnimi tapetami za steno in obenem imeti sobno uro? Najboljša rešitev je, če uporabimo nalepke, ki imajo vgrajene stenske ure. Tako lahko opremimo dnevno sobo s čudovitimi nalepkami, ki imajo funkcionalnost stenske ure.

Take tapete obstajajo v mnogih inovativnih kombinacijah, kjer dobimo mehanizem in številnico v enem paketu. Mehanizem ure je vgrajen v samo tapeto, sama številnica pa se nahaja na nalepki. Tako dobimo nov, moderen in minimalen izgled prostora. Z njimi lahko tudi opremimo dnevno in otroško sobo ter tako poskrbimo, da bomo vedno točni, ko se bomo odpravljali po opravkih.

Objave iz iste kategorije:

You may also like...